Friday, December 28, 2012

TOO LATE TO SAY HI?

Hello new semester. :)

Alhamdulillah, for this sem,  my room is B103. Tak jauh pun dengan bilik lama. Since they arranged the room according to the alphabet and  mine is E, so yeah. I dapatlah bilik aras bawah. And since I came early masa pendaftaran kolej tu, I dapatlah katil bawah. ( Exactly the same position as the last semester.)

Alhamdulillah jugak, roomates pun nice and cool. Walaupun mula-mula a bit takut-takut nak tegur diorng ( of kos, senior woi ), but then diorng pun peramah. So hope we will get to know each other as the time pass by. Ihihihi.

And for lectures, so far so good. Alhamdulillah. Cuma for this sem ada kelas buat dekat DK (dewan kuliah). And my problem, bila kelas dekat DK memang ngantuk and lemau. Haha.

Subjects makin berat. Berat ah 7 subjek tu.

Subjek senang macam CTU (agama) pun dah jadi subjek berat because the syllabus it self. Belajar pasal tamadun and tokoh. Banyak membaca. :( Hafal.

Assignments.

Presentations.

Past year questions.

Tests.

Biasalah student.


And for the presentations, too bad too bad. For CTU, I'' be the first presentor and for BEL, I'll be the second presentor. So by next week, dah start presentation bla bla bla but yeah I don't mind. Lepas tu rileks tengok je orang lain present, goyang kaki, and act like a lecturer. Haha.

So, ANC, you'll be my top wishlist from now.