Thursday, September 29, 2011

QUOTES #004


People are sometimes being so mean and heartless. But to tell the truth, I am not even feel insecure with them. Let them be, because I am me.

Wednesday, September 28, 2011

WORDLESS WEDNESDAY 02#

Infant photos.

Monday, September 26, 2011

Saturday, September 24, 2011

BBQ PARTY FOR KJ's


Hi semua!

Lama dah rasanya tak update blog. Haritu aku dengan classmate aku buat BBQ party dekat rumah Nazihah which is Cikgu Math aku jugaklah. Buat hari Rabu lepas. But seems jadual macam pack, baru ler harini dapat update blog.

So let's make the pictures tell about the event.

Daging

Chikeng
                                                               
Pictures with mates. <3


        
































Daging dijilat api.

Bad habit- Kembangkan lubang hidung

Hungry people

Tiup daging terbakar. HEHE.


Nampak tak sepinggan daging rentung? HEE.


Etinn tyme.

 
Girls Talk. HAHA. Tengah gossiping, time ni.

Act Machos.

Ahaa. Thats all. Havin a really precious time with them. Perut kenyang, hati pun senang. Walaupun, quite a lot of KJs tak dapat join, still fine. Harap best moment macam ni selalu datang. Whee.

Last but not least,

Aha! Salam guys! Also, SELAMAT HARI RAYA. 

Monday, September 5, 2011

HOW TO RELEASE TENSION FOR A FEW HOURS BEFORE SPM TRIAL?

Mula-mula awak, update blog dan nyatakan bagaimana tensyennye awak harini kerana wujudnya hari esok.

Kemudian publish.

Jangan lupa pingkan di facebook, innit dan sebagainya.

Kemudian, online lagi lama-lama. Chatting dengan kawan-kawan yang tak ambil SPM. Jangan chatting dengan yang amik SPM, nanti dia terganggu.

Lepas tu bukak youtube tengok kpop, bieber dll.

Kemudian tidur dengan nyenyak. Senyenyak-nyenyaknye.

Haa, macam tu. Betul macam tu.  Betulah macam tu. Macam tu baru betul.

Okay guys. Amalan ni jangan amalkan. Memang, tak stress pun masa beberapa jam jawab exam. Rasa cool best je. Tapi, masa jawab exam. Ha, tanggung ler kau sendiri.

Okay guys.

I would love to wish all of you guys here who will be taking SPM trial tommorow. Gambateh!

#Entry nasihat untuk diri sendiri.