Monday, October 22, 2012

FIRST SEM - THE END

Dormmates sayang~
Me - Yana - Kak Fatin - Huda - Rabi - Azi - Aifa - Kak Atul - Angah
Not in picture ; Izzati - Nadia - Kak Kina

Alhamdulillah. Jumpa juga I dengan cuti first sem ni. Rasa macam dah lama sangat tunggu. Lagi lagi bila in the middle of study week tu.

First sem, memang I admit is a bit haru sikit. Yelah, semuanya pertama kali. But indeed, I did the best. Apapun result nanti, i'll just accept it.

Selama hidup berkampus ni, banyak new experiences I dapat. And the most important part is to accept people's weakness as well as people can accept yours.

Kita tak boleh expect orang yang dah 18 tahun untuk berubah perangai jadi apa yang kita suka. Kadang-kadang dia bukannya teruk mana, they are just born that way. As well as me. I pun ada weaknesses. And I can see people can accept me the way I am. Yeay!

Next, don't expect people can be the same as you. InsyaAllah, if you selalu fikir macam ni, there will be no reasons for you to look down to others.

Thing positive about others. "Biar orang mengata kita, jangan kita mengata orang." This part, paling susah nak apply. Sometimes I just too passive. I'll just thing about the negative side before the positive. But in future, i'll try my best to be positive. Haha!

Ingat both parents selalu. Selalu. For this, I shall explain no more.

Never give up, till your last breath. Jangan menyerah, selagi Allah masih bagi kamu nyawa, selagi itu Dia mahu kamu berusaha. Sedangkan Allah tidak mahu kamu berhenti berusaha, kenapa kamu  perlu menyerah?

Lastly, my favourite ever quote. Man Jadda Wajada. Siapa berusaha, dia berjaya.



First sem, thanks for the memories. For my babies B101, thanks for the moment that we shared together. For J3AC1101A I love you guys and ... Let be my classmates again? Haha!



*Blink eyes.* I've change my header. Hehe. And I love it so much. No heavy colours. Simple yet nice. And ... cute? *muntah hijau*


Ayayyayayayyyaieee bye awesome people!!

3 comments:

  1. Bila da masuk kampus, mmg laen environment dia kan. Anyway, best of luck for your remaining semesters! ^^

    bw and following here. do visit mine ya :))

    ReplyDelete
  2. nice day :)
    hargailah hari kemaren,
    mimpikanlah hari esok,
    tetapi hiduplah untuk hari ini.
    bagi-bagi motivasinya yaah...

    http://wisataoutboundmalang.com/

    http://www.nolimitadventure.com/

    ReplyDelete
  3. kumpul bareng temen memang menyenangkan sekali kayanya,,








    Obat Gagal Ginjal Tradisional

    ReplyDelete

Beramal ketika bercakap