Tuesday, June 19, 2012

MACAM DAH BUNTU

Buntu tu macam blur. Dalam keadaan kaki tangan kau kebas kena aircond, kau duduk depat PC library ni, kau duk ketuk ketuk pak puk pak puk pak puk keyboard depan ni, bila agak kau dah puas..... kau tekan Backspace lama lama.

Aik? Padam balik ke kak?

Macam serba tak kena.

Kau nak tulis. Ada dah idea ni, macam best je ni kalau tulis, tapi bila dah tulis.....

Mak aihhh. Macam mengarut aje.

Sejak aku dah jadi student Universiti ni, aku selalu baca balik apa aku tulis. Maksud aku, sebelum aku publish, aku baca banyak banyak. Ulang-ulang. Aku rasa macam, eh pahal aku childish ni? You are no longer school student la.

Jap aku sengih.

Eh macamlah dah besaq sangat.

Aku cuma tak nak jadi childish sangat dah. Pelan pelan nak jadi dewasa sikit. Muahahahah. Cliche nya. Benci pulak aku baca tulisan sendiri. Haha.

Dah lah, at least aku cuba kan?





Lepas ni tak ada entry dah pasal celebriti crush. 





Ala kata dah nak jadi dewasa.


Haha. Kamon la Nini.

Friday, June 15, 2012

NEW BEGINNING

6 June - UiTM Segamat, MDS
Cherish me for the new beginning.
Thanks Allah, it was a good start. I hope it will be a good end too.

Thanks for all those people who wished me Happy Birthday. Tahun ni celebrate birthday tanpa kek. Tanpa parents. Mula macam sebak. Tapi ..... cool la weh.




All I can say is thanks for all lovely-lovely wish. Thanks for 800++ people who sang a birthday song for me. I was really touched. Tergumam tak tahu nak kata apa lagi dah tau. No matter lah you budak Segamat or budak Bandaraya Johor Bahru. Thanks sangat!

Also for abang kakak pm, both Segamat and Johor Bahru. The not-so-prank .... I was truly touch laa Bang Kak. Heee ;") 

Lovelovelove <3

Doakan saya. Doakan saya. Doakan saya.

Amin


Library, 
UiTM Kampus Bandaraya Johor Bahru.
9.55pm