Wednesday, October 5, 2011

PIZZA HUT DAY

Hi guys. This entry should be written last week. But unfortunately I busy sangat, so harini baru dapat update. So here we go.


My bestfriend suddenly teringin nak makan pizza hut and yep we make desicion to have a lunch there. I pun dah lama tak makan pizza, so I just agree with them.


Nazihah kata tak nak minum air pepsi, bergas katanya. Dia order air asam boi. But at last air asam boi pun bergas. Memang kurang ashem.


Pergi Pizza Hut ini memang wajib makan. Mushroom Soup!

Garlic bread oso one of my fav at Pizza Hut! Cicah degan mushroom soup.

Ini volcano apa tah. Mahal. Rasanya biasa-biasa je. So I don't recomandedlah. Kek I buat pun rasanya lebih kurang macam ni je.

Ni boleh tahanlah.

This one katanya pizza baru yang ada 10 lapisan. Tapi very the nipis you. Indah khabar daripada rupa. Sedap, but tak mengenyangkan pun. Langsung.


Berfore makan and after. HEHE. Mesti  nak ada eh?

Overall, I rasa this one is the best Pizza Hut day lah. Sebab makanan tak ada yang lebih. Usually makan Pizza Hut mesti nak ada lebih. Pembaziran. So yang ni memang I kenyang. Oso affordable for a student like me. Hee.

That's all guys. Got to go first!

0 comment(s):

Post a Comment

Beramal ketika bercakap