Friday, October 7, 2011

MEN WOMEN, WHO IS THE BETTER DRIVER?

Well actually, soalan ni cikgu aku pernah bagi essay BI. And yes aku tak jawab pun. Aku pilih soalan lain sebab aku pun tak pasti nak jawab apa. Okay, back to the topic.

MEN WOMEN, WHO ARE THE BETTER DRIVER?

Personally jawapan aku men. Why? Sebab daripada apa yang aku nampak, kalau di jalan, lelaki memang lebih cekap daripada wanita. Bukannya aku tak nak sokong jantina aku sendiri. But yeah memang lelaki lebih cekap di jalan.

Somehow, bila aku fikir-fikirkan balik, do really men are the better driver?

Cuba kita fikir. Who usually causes an excident?

Tennenenetentenenenenetententenn. *Sound effect.


Of course le jawapannya men. Statistik pun menunjukan biasanya kalau excident pemandu atau penungganya adalah lelaki. Kalau kita tengok berita dan paper pun biasanya mengatakan kereta yang terlibat dalam kemalangan biasanya di pandu oleh lelaki.

Jaranglah kita dengar perempuan memandu kereta sampai eksident. Kalau eksident pun biasanya tak teruk. Tak sampai membunuh. Eksident yang luka-luka atau rosak-rosak sikit-sikit je.



So now. Do really men are the better driver?

Tennenenetentenenenenetententenntentennntennenenennenetennnnnnnn. *Longer sound effect.

0 comment(s):

Post a Comment

Beramal ketika bercakap