Friday, October 7, 2011

MEN WOMEN, WHO IS THE BETTER DRIVER?

Well actually, soalan ni cikgu aku pernah bagi essay BI. And yes aku tak jawab pun. Aku pilih soalan lain sebab aku pun tak pasti nak jawab apa. Okay, back to the topic.

MEN WOMEN, WHO ARE THE BETTER DRIVER?

Personally jawapan aku men. Why? Sebab daripada apa yang aku nampak, kalau di jalan, lelaki memang lebih cekap daripada wanita. Bukannya aku tak nak sokong jantina aku sendiri. But yeah memang lelaki lebih cekap di jalan.

Somehow, bila aku fikir-fikirkan balik, do really men are the better driver?

Cuba kita fikir. Who usually causes an excident?

Tennenenetentenenenenetententenn. *Sound effect.


Of course le jawapannya men. Statistik pun menunjukan biasanya kalau excident pemandu atau penungganya adalah lelaki. Kalau kita tengok berita dan paper pun biasanya mengatakan kereta yang terlibat dalam kemalangan biasanya di pandu oleh lelaki.

Jaranglah kita dengar perempuan memandu kereta sampai eksident. Kalau eksident pun biasanya tak teruk. Tak sampai membunuh. Eksident yang luka-luka atau rosak-rosak sikit-sikit je.



So now. Do really men are the better driver?

Tennenenetentenenenenetententenntentennntennenenennenetennnnnnnn. *Longer sound effect.

Wednesday, October 5, 2011

PIZZA HUT DAY

Hi guys. This entry should be written last week. But unfortunately I busy sangat, so harini baru dapat update. So here we go.


My bestfriend suddenly teringin nak makan pizza hut and yep we make desicion to have a lunch there. I pun dah lama tak makan pizza, so I just agree with them.


Nazihah kata tak nak minum air pepsi, bergas katanya. Dia order air asam boi. But at last air asam boi pun bergas. Memang kurang ashem.


Pergi Pizza Hut ini memang wajib makan. Mushroom Soup!

Garlic bread oso one of my fav at Pizza Hut! Cicah degan mushroom soup.

Ini volcano apa tah. Mahal. Rasanya biasa-biasa je. So I don't recomandedlah. Kek I buat pun rasanya lebih kurang macam ni je.

Ni boleh tahanlah.

This one katanya pizza baru yang ada 10 lapisan. Tapi very the nipis you. Indah khabar daripada rupa. Sedap, but tak mengenyangkan pun. Langsung.


Berfore makan and after. HEHE. Mesti  nak ada eh?

Overall, I rasa this one is the best Pizza Hut day lah. Sebab makanan tak ada yang lebih. Usually makan Pizza Hut mesti nak ada lebih. Pembaziran. So yang ni memang I kenyang. Oso affordable for a student like me. Hee.

That's all guys. Got to go first!