Monday, September 5, 2011

HOW TO RELEASE TENSION FOR A FEW HOURS BEFORE SPM TRIAL?

Mula-mula awak, update blog dan nyatakan bagaimana tensyennye awak harini kerana wujudnya hari esok.

Kemudian publish.

Jangan lupa pingkan di facebook, innit dan sebagainya.

Kemudian, online lagi lama-lama. Chatting dengan kawan-kawan yang tak ambil SPM. Jangan chatting dengan yang amik SPM, nanti dia terganggu.

Lepas tu bukak youtube tengok kpop, bieber dll.

Kemudian tidur dengan nyenyak. Senyenyak-nyenyaknye.

Haa, macam tu. Betul macam tu.  Betulah macam tu. Macam tu baru betul.

Okay guys. Amalan ni jangan amalkan. Memang, tak stress pun masa beberapa jam jawab exam. Rasa cool best je. Tapi, masa jawab exam. Ha, tanggung ler kau sendiri.

Okay guys.

I would love to wish all of you guys here who will be taking SPM trial tommorow. Gambateh!

#Entry nasihat untuk diri sendiri.

2 comments:

  1. masa saya ambik SPM trial/SPM, saya tak ada blog pun.. haha.. all the best :)

    ReplyDelete
  2. huhu, bagus tips ni. boleh guna untuk spm tahun depan *tahun depan saya baru spm* yeh. oh oh btw nice blog suukaaaa sangat. oh dont forget to visit me back and do be my follower. you got the link yayqah.blogspot.com ^^

    ReplyDelete

Beramal ketika bercakap