Monday, August 15, 2011

I DON'T GET IT WHY 01#

I don't get it why ada a few makcik-makcik yang tarik tangan dia bila kita nak cium.

Seriously. I tak tahu kenapa dia mesti kena tarik tangan dia. Why must she?

It's okaylah if dia kakak-kakak. Umur 30an. I bolehlah terima. Mungkin dia segan nak I salam dia, kan? But when it comes to makcik-makcik yang umur pun lebih tua daripada Mak I. How was it? I pulak yang segan bila dia tarik tangan dia. Lagilah bila I punya hidung dah lebih kurang 2 inch dari belakang tangan dia. Dia tarik sentap kemain. Worst, bila I tersepak dahi I sendiri akibat kerakusan dia nak sentap tangan dia semata-mata nak elakkan I cium tangan dia.

Am I doing wrong?

Atau dia rasa tangan dia bau bawang. Atau tangan dia ada alah tak boleh kena hidung I yang cute ni. Atau yang atau atau yang lain?

Well. It is how I show my respect to oldies.

Heh, takkan tak sudi terima rasa hormat saya pulekkk?

So sad ah gini makcikkkk.

3 comments:

  1. meh la komen blog baru ni http://zulzolzul.blogspot.com/2011/08/selamat-datang-ke-butik-tudung-naims.html#comments

    ReplyDelete
  2. syg..lin kli,make sure yg nk dicium tgn tuh only yr family je..sb segelintir msyrkt x suka kebiasaan nih..diorg tk tau hani budk 17 thn..ingt ank dara 20an..

    sekali lgi ingtkn only fmly..mk sdra,pk sdra,nenek ,datuk...

    ReplyDelete
  3. masa ni la kita patut rentap tangan makcik tu, cium dan pandang mata dia dengan muka bengis.

    tunjukkan kesungguhan kita menghormati beliau. kah kah kah

    ReplyDelete

Beramal ketika bercakap