Wednesday, March 30, 2011

SORRY FOR BEING SO ARROGANT

Hi geng!

Baru balik dari Tadika Smart Reader. Ganti kakak aku mengajar dekat sana for three days. Rabu , Khamis dan Jumaat. Sebab weekend ni dia ada exam. Nak study katanya.

Jadi, masa aku nak masuk dekat tadika tu, ada one girl. Look so familiar in my eyes. Aku cuba ingat. Tapi tulah, asik ingat Fizik AddMath Kimia je. Cuba-cuba ingat still lupa.

Then dia tergur aku. Aku tak dengar sangat apa yang dia cakap. Tapi lebih kurang macam nilah :
  • Ni Ezatul Hani ke?
  • Ezatul Hani ?
  • Hani ?
  • Nini ?
Then aku tak ingat expression muka apa yang aku buat. Bila fikir-fikir balik. I feel like being so arrogant and rudeeeeeeeeeeeeee. Aku rasa aku hanya smile ala kadar, angguk and blah. Gitu je.

Ouch. Rasa bersalah sangat. Sangat-sangat. Sebab time tu dah pukul 4:15 petang. I should be there on 4 pm. Dah lambat. Jadi nak cepat.

Salam pun tak sempat. Tanya mana dia kenal aku pun tak sempat.

Sorry sangat-sangat sebab sombong. Sorrayyyy. :(

To that girl :

If you read this,  do reply on the comment below. If you are shy, then send a personal massage to my facebook account. Or you can mail me. Again, im sorry for being so jerk. Perghh. Sorry eh. Saya dah lambat sangat time tu. Kepala pun pening. Then, otak tengah ligat ingat who are you. Because you look so familiar. Again sorry. 
{ezatulhani@yahoo.com} 

Korang, kalau jumpa aku dekat luar. Sapa-sapalah. Tegur-tegur. Nak tangkap-tangkap gambar pun boleh je. No hal. HEHE.

*Bajek pemes habislah kau ni? HEHE.

Ni nama dia Harith. One of my favourite student. Dia mintak beli oreo yang terbaru. Warna purple. Oreo ice cream. Kalau makan nanti sejukkkkk jeee. Alah, yang selalu keluar dekat tv tulah.

Kalau korang perasan, last sekali dia cakap ngeeee. Ngeee tu macam mengigil kesejukanlah. Comelkan? HEHE.


 Okay itu je. Nak siap-siap. Pergi tusyen. Bye bye bye!



2 comments:

Beramal ketika bercakap