Saturday, March 26, 2011

CONTEST BLOG PALING COMEL LOTE

Hi geng!

Lama sunggu tak lepak lepak dekat blog ni. A a few contest yang aku kena tag, terlepas bergitu aja. Nasib ni aku dapat join. 

Thanks untuk Sirin Zailani sebab tag kite dekat kontest ni. Ceh. Kite tau. HEHE.


Nak join? Usha maut page ni :

Btw, blog aku tak ada gambar Kim Joong Hyun *Hentam eja. Gambar abang Bieber pun tak ada. Gambar Kim Bum je boleh dah rasanya. Cukup comel dah tu. HEHE.

Kena tag tag kan?
Okay tak tahu nak tag siapa. Kalau nak tag semua orang boleh? Semua yang baca entry ni, ada blog, sila join contest ni. Okay!



1 comment:

  1. Baik sikit Kin Joong Hyun, Kim HYUN JOONG doe. Hahaaa! Anyway good luck!

    ReplyDelete

Beramal ketika bercakap