Tuesday, February 8, 2011

LATIHAN MERENTAS DESA 2011

Hi geng.

Tadi dekat sekolah ada latihan merentas desa. Letih memang letih. Tapi have fun sangat. Bak kata Amal, macam VIP. Cikgu dengan kereta dan motor duk eksod kitorang dari belakang. 

 Muka penat dah lari berapa kilo ni. Berat pun dah turun banyak! Tapi macam biasa, sempat posing.

Eksyen lebih. Padahal time ni masing-masing muka dah hangus. Hitam kemerah merahan. 
*Go rumah biru go!*

Amal dengan Nazihah. Bestmate and Bestfriend.
Amal ni special sikit. Dia tak hangus macam kitorng. Kulit dia jadi pink je. Untung jadi dia.

Semuanya berjalan lancar. Mula-mula target habis pukul 6 pentang. Tapi jadi awal, pukul 5 petang. Dah pesan dekat abah, amik pukul 6. Jadi aku decide ikut Nazihah pergi Jusco. Alang-alang makan dekat sana.

Mee kari arena. Boleh tahan. Sedap lagi mak Nazihah masak. Wkakakka.

Lime juice. Ini sedap! <3 Lovely gilahhh.

Konon tadi merentas desa lemak-lemak terbakar. Bila makan mee ni, habis naik balik. Ceh.

Btw, yang dapat no last, dalam latihan merentas desa tu. Haa, aku lah. Dalam ramai-ramai orang tu. Aku, Nazihah dan Amal- lah yang dapat last. Cool tak. Cool tak? 

Esok nak pergi survey kedai design tshirt. Nak tengok Green Hornet jugak. Wahhhh!!

2 comments:

Beramal ketika bercakap