Friday, February 25, 2011

JUSCO-ING

Hi geng!

Ini cerita semalam. Sepatutnya entry ni di tulis semalam. Tapi upload video lambat. Jadi aku decide untuk tulis entry ni hari esok (hari ini).

Macam biasa. Aku dengan kawan-kawan aku lepak di Arena, Jusco Taman Universiti. Nak bincang pasal Bridge Competition 2011. International state maa. Siapa tak nak? 

Dah puas reka itu reka ini. Kami pun buat ler video. ^^, Layankan jelah. So sorry for those annoying atitude kami. Nahh. Sorry again. HEHE.

- Anis, Ezatul, Amal, Nazihah -

Tadi dah hantar proposalnya. Harap di terima. Dan dapat take part dalam big competition macam ni. Korang pun doakanlah kejayaan kitorang eh. 

Ada video, mestilah ada picture kan? Okay. Nah, here we go!

Classmate, Ng Mei Ching dan bestfriend Nazihah. Masih dekat sekolah time ni.

Makan! Meal for that day is Mee Bandung dengan ABC. Boleh tahan sedap!
Thanks to Anis tangkapkan gambar sampai gambar dia tak ada.

Time ni memang aku dah perasan hot habis dah ni. Tu pose maut macam tu.

Ni pulak perasan cun habis.

Stok tayang gigi. Ehem. Jangan jeles.

Sejak bila budak sekolah U1 ni ada pelajar Indonesia ni?

Haa, dah lah. Tu je kut. Till then ya kawan-kawan!


1 comment:

Beramal ketika bercakap