Thursday, February 10, 2011

CLICK CLICK DAN CLICK 02#

Hi geng!

Ingat dulu entry yang aku suruh click click tu? Alah yang boleh dapat RM0.20 tu? Tak ingat? Boleh click Yang ni.  Okay ini adalah entry jenis yang sama. Kira ni kronologinyalahkan.

Ads pertama! Anda suka mengunyah? Atau suka makan chewing gum? Ataupun ada suka main game? Adakah anda penyelesai masalah yang pantas? Tahukah anda tentang Wrigley Chewing Gum? Yezza. Boleh click untuk main game dia. Nama game dia, Wrigley 5 Gum. Aku dah main game dia, dan boleh tahan tough jugak lah.

Ads kedua! Anda suka makan? Pizza hut? Tahukah anda Pizza Hut dah ada new recipie? Cis tak tahu? Ceh. Apa lagi. Bolehlah click sini kalau nak tahu! Nak dapat voucher percuma pun boleh. Nak order secara online pun boleh! Click je sini!

Ads ketiga! Untuk lelaki. Hanya untuk lelaki sahaja. Axe Police sedang mencari the most unlimited man. Adakah anda rasa anda the most unlimited man in the world? Hah. Apa lagi wahai jejaka-jejaka. Bolehlah daftarkan nama anda sebagai the most unlimited man in the world dekat sini!

Ads keempat! Mad-Max Studio. Salon kecantikan rambut yang menawarkan colour+treatment+wash+blow dalam harga durian runtuh RM88. Harga asal RM260. Fuh. Tak rasa berbaloi-baloi ke kengkawan? Nak buat deal dengan pihak Max Studio? Click sini! 

Ads terakhir! Milo. Siapa tak tahu milokan? Dekat milo pun ada main game jugak. Selain tu, ada chance untuk menang RM40k! Jom reramai kita main dekat sini! Ada iphone, ipad, laptop, ps3 dan banyak lagi untuk di menangi.

Itu je kut ads yang aju nak promot. Kalau berminat clicklah. 

Okay? Dah, bye geng!


0 comment(s):

Post a Comment

Beramal ketika bercakap