Monday, February 7, 2011

CERITA KAWIN SAYA

Hi geng!

Lamanya aku tak update blog! Cehwah. Takdelah lama mana. Cuma aku rasa lama sebab aku selalu update blog setiap hari. Bila empat hari tak update, mulalah rasa gelabah. Habis BE semua jadi ME. Haih. So sad betul tau.

Bukan tu je. Banyak perkembangan alam maya ni aku tertinggal. Antaranya adalah baca blog Cik Epal pasal dia dan Hana Tajima. Tengok video baru Anwar Hadi. Tengok video baru Maria Elena. Video baru Fynn Jamal. Usha suara Najwa Latif nyanyi lagu InsyaAllah.

Ahh, serious weh. Banyak benda tertinggal. Buat aku rasa bagai katak di bawah tempurung. Sign in blog, tengok banyak blogger update blog. Ni pun aku tengah baca semua pelan-pelan. Haihh. Rasa macam baca surat khabar lama. Benda seronok pun buat aku rasa tak seronok.

Tapi tak apa. Aku menghilang bukak saja-saja. Tapi pergi rumah cousin aku. Ada sedara aku kahwin. Biasalah sedara kahwin, kalau ahad kerja kahwinnya, kahmis dah sampai rumah dia dah. Rewang kononnya. 

So malas aku nak cerita, here we go. Biarkan sahaja gambar menceritakan segalanya!

 
Berinai. Lelaki, tiga jari je.

After the bacaan yassin. Ada makan-makan sikit. Five hours to go.

Fav cousins!

Tiga jam terakhir menjadi bujang. Cewah.


Satu jam lagi yeah. Pengantin dan ibunya!

 Handbags and higheels girl. HEHE.

17 dulang daripada pihak lelaki. Count yourself. HEKHEK.

OUCH. Finally. <3

May cherish and bless come to this lovers.

Awuahhh. So pretty and nice lah.

Saya dan dua merpati sejoli.

Fav picture of the day. Lovely friends, fine me!!


Lepas tu ada makan-makan sikit. And the end. Ahamdulillah. Dengan sekali lafaz, semuanya selesai. Aku yang happy melebih. So entry yang ini berhenti di sini. InsyaAllah, esok akan ada entry tentang Majlis Perkahwinan di belah perempuan pula.

Bye semua!

*Bukan akulah yang kahwin, tapi cousin!

0 comment(s):

Post a Comment

Beramal ketika bercakap