Saturday, January 1, 2011

TUTORIAL : HOW TO WEAR PASHMINA

EDITED : Tengok sekali je okay. Lepas tu, lelaki tak boleh tengok. Bukan dapat gain knowledge apa-apa pun. Then, jangan ulang-ulang. Beware. Mata anda boleh juling. Jangan tengok masa tengah makan, boleh termuntah. Jangan Jangan Jangan. Peace!




Hi geng!

Harini, aku nak share, video yang baru aku buat tadi. Tentang macam mana cara memakai Pashmina. Well, awkward gila bila bercakap dekat webcam and please excuse me for my languange and everything. Nampak macam gelabah je kan? First time buat tutorial macam ni.

Segan you. So sorry, aku nampak diri aku poyo sangat dalam video ni. Isk!

And yes I am wearing Baju Kurung. Baru balik dari kenduri kahwin tau. HIKHIK. With all those make-up apa semua. Layakan je lah eh?



*Al-fatihah untuk arwah Faizal Yusof. Semoga rohnya dia rahmati Allah. Amin.

13 comments:

  1. 1st time aku tgk kau ckp lembut nini! wewit! hahaha

    ReplyDelete
  2. aku pun tak tahu asal ckp lembut2.
    wkakakakka

    ReplyDelete
  3. kiranya kalau aku nak pakai boleh ke tak?

    ReplyDelete
  4. boleh, tutup aurat amalan mulia beb

    ReplyDelete
  5. amboi nini..suara manja gitu.gaya mcm punk jek.wakkakakakaka
    tutorial yg hip sekali!

    ReplyDelete
  6. siti : <3 terimakasih manis!
    cekodok : graciassssssss!!
    iela : okay cuba2 tau okay!!!!!! ikhik.
    *patuh buat tuto jugak!

    ReplyDelete
  7. iz : hikhik. :P
    sarah : aku belajar jadi lembut kadang2.
    hehehe

    ReplyDelete

Beramal ketika bercakap