Saturday, January 22, 2011

12 YEARS OLD TALENTED KID

Hi geng!



Lepas ni tak ada Bieber Fever dah eh?
Fokos pada minit 2:11 dan ke atas okay!
Tak lupa juga pada minit ke 2:48

Dengar sampai habis, baru boleh komen boleh? Kalau kau tak rasa budak ni talented, tak tahulah nak campak telinga kau dekat mana.

Cuma aku sedih, apesalah video ni tak hit. Satu juta view pun tak cecah. Hes amazing man! I loike!

Rasanya tak rugi pun tengok video 4 minit lebih ni. 

HEHEH. Bye bye!

Jom main laike-laike!

5 comments:

  1. nuruladhar:
    hehe kan kan! <3

    afrudy :
    haah. 12 tahun baruuu. mana nak balighnya

    ReplyDelete
  2. wahh ! jatuh hati dengan suara dia ar ....

    ReplyDelete
  3. wahh ! jatuh hati dengan suara dia ar ....

    ReplyDelete

Beramal ketika bercakap