Sunday, December 26, 2010

TAHNIAH HARIMAU MUDA AHUMM!! (3-0)

Hi geng!

Dua tiga harimau berlari,
Mana nak sama si garuda helang,
Kalau mahu lawan mari sini,
Nanti kena cakar berbelang-belang.
*Bukan pantun aku

Cewah cewah. Alhamdulilah, thanks Allah. Betul-betul terharu ni. 3-0. Bertubi-tubi. Senyum sampai telinga je aku tengok diorng main. Sebelum ni aku tak pernah tengok bola sampai 90 minit. Biasanya, tukar-tukar tengok tv lain. Tak pun, tunggu result esok. Tapi kali ni, korbankan 90++ minit aku dekat depan tv. Memang berbaloi-baloi!

Tapi aku nak tetap complaint, pasai apa diorng duk suluh laser-laser hijau tu. Isk. Sedih je aku tengok. Tapi no offence kalau Indonesia cakap dia kalah hanya sebab laser?

Walhal masa player Malaysia shoot bola tak ada pun kelibat laser-laser hijau. Ke ada, aku yang tak nampak? Lagipun ada tambahan masakan? Kalau Indonesia betul-betul hebat, at least ada satu goalkan? Ni? Okay okay. Ada a few Indonesian mungkin akan baca entry ni. Dah jangan duk lebih-lebih Nini. Kang. Heheh.

Still aku nak mintak maaflah andai laser tu telah membuatkan Indonesia kalah. Tak apa, masih ada baki 90 minit. Masih boleh betulkan apa yang salah. Masih boleh. Kalau betul Indonesia hebat, okay ada masa 90 minit lagi. Belum sepenuhnya kalahkan?

And one more, pemain Malaysia tak main tipulah. Yang suluh laser-laser tu penonton. Jangan salahkan pemain okay. HIKHIK.

Bangga betul aku tengok yang duk jaga goal Malaysia tu. Apa? Yelah. Khairul Fahmi. Lebih dikenali sebagai Apex. Ehem. Ehem. Hensem juga dia tu aku tengok. Amboi.

Insya Allah, Malaysia akan menang Piala Suzuki pada tahun 2010.

Last game dekat Indonesia. I hope everything will be fine!

Apa-apa pun, stay cool ye semua.

^^,

Layankan video ni dulu okay!

0 comment(s):

Post a Comment

Beramal ketika bercakap