Thursday, December 30, 2010

PROMOTE CONTACT LENS

Hi geng!

Cerita pasal contactlens, sejak aku darjah 6 aku dah berjinak-jinak dengan contactlens. Sebab kakak aku pakai. Mama pun pakai. Jadi aku pun terpengaruh. Tapi, aku hanya pakai contact lens yang colourless. Dan ya, inilah pertama kali aku membeli contactlens berwarna. Woo hooo!

Tadi baru je aku selesai buat online business. Ahh, teruja. Beli apa? Contact lenslah. Kenapa? Murah sangat, beli 1 pasang contact lens geo super series, dapat free lagi 1 pasang contact lens geo nudy blue, per order. Hoi, untung tuu!! Tak ada lagi dah sale macam tu lagi.

RM30
RM30
RM30

RM30 boleh dapat dua contact lens! Huyyohhhh!

Kira macam buy one free one lah. Per Order tapi!

Okay, okay. Tak ada gambar memang susah, meh aku tunjuk gambar sikit! 

Ini adalah pilihan yang korang boleh buat untuk geo super series :
Green, Brown, Blue and Grey adalah antara contact lens yang korang boleh pilih. 
14.8 mm saiznya.

Lepas pilih, order lah dekat Tuan Taukeh! PM inbox dia macam ini :
NAMA:
ADDRESS:
HP NO:
LENS:
POWER:

Selepas mengorder, dia akan bagi tahu cara-cara mentransfer duit. No account dan segala bagai yang berkaitan.

Selain itu, dia juga akan memberitahu bahawasanya korang akan menerima contact lens percuma yaitu contactlens di bawah. Taaa daaaa!
Geo Nudy Blue!
14.8 mm saiznya.

Comiey tak? Comiey tak? Huk Huk. Comiey kan? Bagi anda yang rabun, jangan risau, ada di sediakan contact lens yang ber-power okay. 

And jangan risau, Taukeh Blog ni memang peramah. Layanan first class! Aku tanya soalan semua dia jawab dengan sabar. So memang berbaloi-baloilah wa cakap luu!


Hah, apa lagi. Lai lai cepat order, kang stock habis melepas pulaks!


Susah ke pakai contact lens : Mula-mula susah. Lama-lama, memang kalau dah hebat rasa cool. Macam pro jek! Bweh!

2 comments:

Beramal ketika bercakap