Saturday, December 25, 2010

KENDURI KAHWIN DAY!

Hi geng!

Sekarang musim orang kahwin ni. Perut aku pun berselera terima makanan. Isk non-stop. Lagilah kalau pergi kenduri yang undang sambal pun ada. Kambing golek. Tak kurang dengan ketupat rendang semua ada. Rojak petis. Cendol. Kuih. Buah. Nasi beriani memang aku dah tak pandang dah.

Ya Allah, berlipat ni dah perut aku. Macam ibu bersalin.

Sebenarnya aku main webcam tadi. Saja bosan tunggu abang siap tadi. Lama betul. So nak show off sikit gambar. Uhuk Uhuk!

Pipi debab macam biasa. Ehe.

Sa Nyum, tak perlu kata apa-apa.

Kerutkan hidung. Kau boleh ke? HIKHIK.

Macam semut eh? Foinelah. No badis perfet.

Gigi memang tak straight. Lekak lekuk. Isk. Tapi tak gay eh.

Amboi mata. oo Hidung apatah lagi.





Last but not least,



Eleh gedik. Pleaselah Nini. Wkakakaka.

Janganlah marah-marah sangat aku gedik-gedik ni. Tahun depan SPM, insyaAllah tak ada macam ni lagi. HAHA. Letak gambar buku-buku je.

Nota Kaki : Happy Chirstmast day untuk siapa yang menyambutnya. Yang tak sambut jangan ngada-ngada nak celebrate eh. Dan tahniah untuk pemenang anugerah skrin okay!

4 comments:

Beramal ketika bercakap