Sunday, December 19, 2010

CONTEST PEACE 02#

Hi Geng!


Ini adalah contest kedua aku. Sebelum ni, aku join contest senyuman maneh. Tak menang pun. Mungkin tak ada rezeki. Tapi semangat nak masuk contest memang berkobar-kobar. Fuh. 

Aku tak di tag pun sebenarnya. Tapi, ternampak contest ni, dekat blog kawan aku. Rasa macam cool je. So aku decidelah untuk join. Kebetulan, aku ni gila peace! Serious. Nak bukti? Nah hamik kau :




HAHA. Terbukti aku suka peace. Tapi, ni bukan gambar yang aku nak pertaruhkan. Tu gambar showoff je. HEE. Jadi tanpa melengah-lengahkan masa, nilah gambar yang aku pertaruhkan. Jeng jeng jeng.




Aku harap ada lucklah gambar ni. Amin. Saje letak gedabak sikit. :P

Jadi kawan, kalau nak join game ni, boleh CLICK SINI! Boleh baca syarat-syarat pertandingan okay.

Dan yang ditag adalah :



Kalau nak join, jangan lupa tarikh tutup 1 Jan 2011.


So apalagi? Jom ber-peace. Wkakaka.

2 comments:

Beramal ketika bercakap