Monday, October 25, 2010

STUDY STUDY STUDIE

Semalam kemainlah, plan nak buat Add Math class dengan Abang  sedara aku. Datang-datang je dia jemput makan. Apa lagi, makan lah kan. Makan buah-buahan je. Hee.

Lepas tu, start belajar. Add Math memang pening. 

At last jadi macam ni je lah
Muncung dia kemain. Belajar Nini, suka sangat tangkap gambar. 

Amboi dia kesian kena belajar. Biasalah, nak SPM. Nini tak apa, next year ada.
Kiri : Abang Edy (AddMath pro) - Kanan : Hisyam ^^,

Lepas tu kita makan dulu. Okay?

Otak otak yang baik untuk kecergasan otak. Yuuhooo!


Fokos pada buku Chemistry............
 Okay sekarang baru boleh tengok Laksa Johor. I tambah dua kali okay. Aww, segannya cakap!




Ahh, penatnya harini. Balik malam. Bangun tidur pukul 3 pagi. Niat nak baca buku Chemistry. Harini ada exam. Tapi tengok ni. Apa dah jadi. Update blog pulak. Hadoii. 







Facebook dengan Blog macam syaitan kan hasut kita?


2 comments:

  1. mmg syaiton nirajim pon
    masalahnye ko ni ak tgk mst byk mkn dr blaja

    ReplyDelete
  2. HAHA.
    memang banyakkk. :P
    dah ada
    tinggal ngap jek

    ReplyDelete

Beramal ketika bercakap