Thursday, October 28, 2010

SPOT THE DIFRENCE!

Jap, cuba tengok photo collage ni.


Macam biasa, fokus pada buku dulu. Okay sekarang burger.

So apa berbezanya dua gambar di atas? Hee. Pada aku lah, tengok makanan yang black and white memang nampak tak sedap je. Kalau makanan tu ada warna, baru ada kick sikit. Kan. So, kira burger dalam black and white tu tak sedap lah. Yang bawah tu sedaplah.


Aik asal aku nampak yang ni macam lagi sedap ni? HAHA

Bye, selamat bermakan!

*Burger ni dalam perut saya dah. Dah di digest.


Hari ni ada paper two Engineering Technology. Alhamdulilah. Tak adalah berat sangat. Exam pun lepas rehat. Masa awal-awal pagi, pulun baca buku. YEAH!



Wish me luck. ^^,



0 comment(s):

Post a Comment

Beramal ketika bercakap