Saturday, October 16, 2010

MAGIKA HYPNOTIZE AKU


Serious. Ini patut dipuji. Patut diangkat tinggi-tinggi. Kalau kau tengok cerita ni, memang macam kau pergi tengok teater. Sound effect dia memang macho habis!

Kalau dah KRU, memang tak sah tak ada nyanyi-nyanyi. Nama pun filem musikal kan? Tapi nyanyi-nyanyi dia memang superb wa cakap lu. Buat kau selalu nak cakap
'OMG. Oh mai god'

Sambil bibir kau ternga-nga. Sumpah amazing gila.


Lagi satu, filem ni tak macam Hotel Mania okay? Tolong jangan samakan.

Plot cerita best. Kelakar memang kelakar. Sedih sampai bergenang air mata.

Setiap watak ada peranan. Setiap bab ada pengajaran. 



Jadi, aku menyeru kepada seluruh warga Malaysia. Ayuhlah kita bersama-sama memecahkan panggung dan menonton cerita Magika arahan Edry Halim.


Syiok habisssssss!!!

2 comments:

  1. Teringin nak tgk..tp tak layan sngt citer muzikal.kang tertido lak

    ReplyDelete
  2. tak akan tidur punya
    musikal dia bukan macam hotel mania.
    serious x akan tidur

    ReplyDelete

Beramal ketika bercakap