Saturday, October 30, 2010

COOLBLOG YANG COOL

Okay. Sebenarnya kakak aku dah balik. Jadi, kalau dia balik mesti kami akan jalan-jalanlah. Dia balik tak lama. Dua minggu je. Nak manfaatkanlah masa bersama konon. Heee.

So petang tadi kami pergi karok. OOO yeah! Dah lama tak karok jadi harok. 

Lepas tu pergi beli COOLBLOG. Yippi. My fav flavor, oreo blog. Letak pearl sikit! Kalau semua nak tahu, coolblog dah ada membership card. Tujuannya adalah untuk join lucky draw dengan dapat coolblog percuma masa birthday kita! Ni buat tak sabar ni nak tunggu 6/6/2011. Tu dia contoh membership card.



Yang belah kiri untuk kita redeem free coolblog masa birthday kita. Hee. Cepat dapatkan sementara masih ada peluang! YEAH!

Yang belah kanan pulak, kita kena kumpul 5 stamps. Kalau kita beli coolblog berharga lebih daripara RM3.00 kita akan dapat satu stamp. Kalau dah cukup 5 stamps, kita layak masuk lucky draw. Hadiah utama 2 units Iphone. Hadiah sampingan adalah 30 units Nokia's Handphone. Semakin banyak kita beli, semakin banyaklah peluang kita untuk menang!


Wah, macam power root ali cafe puloks!

Jadi apa lagi, jom ajak kawan-kawan beli coolblog. Hehe.




Btw, masa pergi beli coolblog semalam, boleh tak cukup duit sepuluh sen. Malu je, terus call kakak. Masa ni, baru aku tahu sepuluh sen tu berharga. HIHIHI.

5 comments:

  1. macam pernah beli aje coolblog ini...

    ReplyDelete
  2. tak cukup seposen ? hahah . berharga juga eaa :)

    ReplyDelete
  3. aku pon nak wat member card la.
    pasal ak selalu beli coolblog

    ReplyDelete
  4. Best laa . Hani. jgn luapa follow nabilah yaa:D

    ReplyDelete
  5. wahh.that membership card.
    xapply lagi.
    mau lah hehehe.

    ReplyDelete

Beramal ketika bercakap