Tuesday, September 7, 2010

Kim Bum


Cik Tembikai, I tak pernah label you gedik, tapi harini terpaksa okay. Sebab I baca blog you, you tulis pasal Kim Bum I. Tak boleh hendel.

Mana boleh you suka Kim Bum I. Cisss. Tak boleh. Simpang malaikat 44 pun tak boleh. Nak nangis lah I macam ni. Hisyhhh!

Hamik kau. Ni pic Kim Bum. Hee, Cik Tembikai, you jangan nak ngada-ngada kopi pes picture ni masuk dalam handphone jadikan wallpaper okay. I jentik you nanti. HAHA

I rasa macam pernah je letak gambar dia dekat entry I yang lain. So, kalau you dah lama follow blog I, mesti you tahu kan I suka Kim Bum kan? Heee. Even I pernah letak gambar dia dekat bahagian hero I, dekat myspace. Gila tau. 



Eh, sejak bila aku gedik ni?

Sobss Sobs
ditulis tepat oleh Cik EZATULHANIBINTIYUSOFAKMAR pada
7/09/2010 jam 3:38 petang waktu tempatan


2 comments:

  1. kita harus bsaing dgn sihat utk mdptkn kim bum
    hidup kim bum!
    haha sumpah memang gedik entry lu hahaha :p
    tapi klau kau nk kim bum sgt
    amik laaa
    aku ada jang geun suk hehe

    ReplyDelete
  2. tmpat ak keje ade budak muke camni... siyes... tp op cos la ak da cop awal2...

    ReplyDelete

Beramal ketika bercakap