Tuesday, August 3, 2010

SALT


Masa tengok trailer dekat youtube rasa berdebar and tak sabar nak tengok. Expetation dengan certita ni tinggi gila. Beranggapan cerita ni akan jadi best-gila-lah-kan. Tapi bila tengok. Rasa apa je. Dari 10 markah aku bagi 5 sahaja. 

Bukan apa, cerita ni sangat clueless. Tak ada mesej. Even aku tak faham jalan cerita tu. 

Cuma yang buat aku kagum, yang buat aku bagi 5 markah, sebab action yang Anglina Jolie buat. Tu je yang best. Yang lain cuma ... ... .... .. . . .  .

Erk.

So, kepada yang berhajat nak tonton cerita ni dia panggung wayang. Serius, batalkan saja hasrat suci itu. 

Okay?


ditulis tepat oleh Cik EZATULHANIBINTIYUSOFAKMAR pada
03/08/2010 jam 9:54malam waktu tempatan


1 comment:

  1. salt best lah cerita dia. sapa tak faham mmg kata tak best. cerita ni mystery sikit. ramai traitor. cuma last2 tu mcm tk brp faham then tanya org baru faham.

    ReplyDelete

Beramal ketika bercakap