Wednesday, July 14, 2010

ECLIPSE


BOSAN.

Aku tak sangga Eclipse sebosan tu.

Aku tak nampak dah cerita Twilight Saga pasal tu vampire. Yang aku nampak, love. Kissing scence makin banyak. 

New moon lagi best aku rasa. Sebab New Moon lagi banyak action. Even sampai sekarang, aku masih bayangkan macam mana masa Jacob lari ke arah Bella dan tiba-tiba dia bertukar jadi wolf coklat. WOW! Aku suka part tu. 

Dalam Eclipse aku suka semua part yang ada Jacob. Cis. Aku tak suka Edward. Bella pun aku tak suka. Apasal dia pilih Edward bukan Jacob? Seriously, aku tak nampak pun Edward seorang yang protective. Jacob is betterkan? Atau aku yang buta tak nampak?

Im gonna fight for you. Until your heart stops beating.
You have to consider the idea that I'm might be better for her than you are.
I'm in love with you Bella. And I want you to pick me instead of him.


Kalau kau dah tengok Twilight mesti kau tahu ayat tu. Kan kan?

photo
Whoop Whoopp! Kacak bukan? <33



ditulis tepat oleh Cik EZATULHANIBINTIYUSOFAKMAR pada
14/07/2010 jam 2:47petang waktu tempatan


0 comment(s):

Post a Comment

Beramal ketika bercakap