Tuesday, February 16, 2010

RIP MARTINA

Kuda tu nama dia RED. Perut dia besar, lepas naik dia, mesti terkengkang. Tapi dia tak degil. Dia pandai. Bagus kuda ni. Selalu buat trot dengan dia.

(Bukan sekadar gambar hiasan)

(Bukan sekadar gambar hiasan)

Tepat jam 8:15malam handphone kakak aku bunyi. Ada message daripada Nazihah. Dia tulis:

"Martina dah meninggal.Lepas tu Abang Harith pengsan."

Time tu aku dah terkedu. Gila. Takkan cepat sangat. Aku balas message nazihah:

"OMG! Serious? Then macam mana?"

Nazihah lambat bagi respon. Aku terus call dia. Time tu, air mata bergenang dah. Sedih. Even dia hanya kuda, aku tetap rasa sedih. Tadi aku YM-ing and FACEBOOK-ing dengan budak-budak dekat tempat kejadian masa martina nazak, diorng cakap semua nangis. Abang Haris muka depress. Sampai pengsan lagi.=.=". Ahaa. Abang Harith the gretesttt lahhhhh ! Btw. Jangan pelik kami emosi sebab seekor kuda, kalau kau dah join JPC, baru kau tahu apa yang kitorang rasa.

RIP Martina. JPC love you.

Contengan :
Eleh. Abang Harith mesti tengah gelak-gelak en time baca ni. XD

ditulis tepat oleh Cik EZATULHANIBINTIYUSOFAKMAR pada
16/02/2010 jam 10:43malam waktu tempatan

0 comment(s):

Post a Comment

Beramal ketika bercakap