Saturday, November 28, 2009

myspace is getting nuts!

Sorry Tom. Bukan aku nak cakaplah. Tapikan memang kebenaran.
  • Kalau ada friendrequest dia tak inform. Kadang - kadang dia terus approvekan.
  • Gambar yang kita upload jadi rosak dan pecah - pecah. Even pakai DSLR.
  • Kalau dapat mail, dia simpan sampai ada banyak, baru dia inform dekat kita.
  • Kalau kita buat link dekat myspace, nanti tak boleh bukak link tu. Asyik error je.
  • Kadang - kadang tak boleh bukak notification contoh comment approval , tagged photos dll.
  • Yang lebih malang home pon tak boleh bukak.
  • Kenapa ada sistem out of daily usage? Ada limit nak comment orang pulak.
  • Dah tu kan, myspace banyak tiru facebook. =.=
Macam mana nak bertahan dengan myspace macam ni? Lepas ni layan YM je lah. Tak pon bloggingkan?

GOOGLE CHROME aku pon buat hal jugak.


0 comment(s):

Post a Comment

Beramal ketika bercakap