Monday, September 28, 2009

hello PMR

Akhirnya. PMR boleh dihitung dgn jari. Ya! 10 hari lagi utk aku dan kesemua PMR victim bertungkus lumus belajar untuk menjalaninya. Yes bebeh! Tinggal 10 HARI LAGI. Mcm x percaya jehh!

Kalau korang perasan, pelajar form 3 skola korng mesti dilanda tekanan, stress yg boleh aku katakan sngt dahsyat! Raya tahun ni macam ape je. Tak meriah. Nak pegi rumah kwn pon rasa bersalah. Tak semena-mena urat-urat kat otak keluar berselirat tanda kekejangan otak yang melampau.

Aku harap dpt buat yg terbaek untuk PMR. amin..

contengan:
Aku tulis sikit je. Tak banayak masa nak bebel banyak. Nih skng pukul 6:50 hari Isnin. Bye. Nak pergi sekolah neh. Rasa aneh pakai uniform skola sebab da lama tak pakai mendealah neh. Wish me luck keayy! :)

Saturday, September 19, 2009

happy aid mubarak :)


Hye peeps,
selamat hari raya
maaf zahir batin
sorry kalau terbuat salah dekat korang okayy
:))

Monday, September 14, 2009

picture :)

heyyy. sory lama x update blog. busy yang amat doe! :) heyaaa. exm trial was just 'okay' for me. agak dissapointed jugak la wei. but still boley di banggakan. hoho. nak ikutkan, ade 5 days to move on utk bulan ramadan. yeayy. tak sabar tunggu raya. will be missing you RAMADAN. heee. setakat neh aku puasa penuh wei! seyess. PENUH. 'bangga?'. tak laa. happy. tak payah ganti nanti. sukanyaaaa!

Sebenarnya haritu aku pegi kL (12/9/09). Ikut kakak belaja di UPM, PJJ. Huyyohh. Bosan wei. Tunggu pagi ke ptng. Then ade la tangkap2 gambar sikit. Da puas tangkap2 picture, aku tengok la picture2 tu balek. And barulah aku realise aku ade tercapture satu unique picture wei. hee. aku suke tgok picture tu. lama-lama.. lama-lamaa..

caption utk picture tuh
life is moving foward, not moving backward



aku pong tak tahu knp aku bagi caption mcam tuh. haha. macam pelik je. macam tak de kene mengena pon ade. tapi aku sukee. :)

contengan :

sudah jarang wei online myspace. sorry okayy. will be more active after the PMR season!